Restoran VÕIVÕI
VÕIVÕI Tuli Resto Baar
Tippkokk Vladislav Djatšuki restoran VÕIVÕI pakub Euroopa toidukultuuridest inspireeritud menüüd, mille puhul järgitakse lihtsat reeglit – maitsvaim toit valmib parimast toorainest ja muidugi rohke võiga!
Atmosfäär
Sooja ja hubase atmosfääriga restorani keskmes on lõputult leegitsev avatud tuli, millel valmistatud toit on loodud jagamiseks, laua taga kokku saamiseks ja üksteisele lähedal olemiseks. Suur sumin, pisut rõkkav olemine ning vaba ja meeldiv õhkkond on see, mis käib ühe mõnusa nautimise juurde.
Menüü
Menüüst leiab nii liha-, kala- kui ka taimseid valikuid, mis on eelistatult valmistatud ausast, kodumaisest toorainest ja pärineb väiketalunikelt. À la carte menüü on saadaval E-R 17–00 ja L 17–00. Argipäeviti kell 11.30–14 (või kuniks jätkub) on saadaval toekam lõunapakkumine ja à la carte ärilõuna menüü.
Vaata menüüd SIIN ja broneeri laud SIIN
Kokteili- ja veinibaar teisel korrusel
Restorani teisel korrusel peidab end kokteili- ja veinibaar, kus õhtu alguses või hoopis hilisemas hämarikus, lõõgastuda ning nautida erilisi kokteile või hoolikalt välja valitud šampanjasid ja veine. Kokteilibaar on avatud K-L 17–00. Päevasel ajal on võimalus broneerida privaatne teine korrus ärikohtumiseks või koosolekuks koos maitsva lõunaga.